Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Διδασκαλία Τσακώνικης Διαλέκτου


Το Αρχείο της Τσακωνιάς καλεί όλους όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν σε μαθήματα εκμάθησης της Τσακώνικης διαλέκτου να δηλώσουν συμμετοχή. Η δήλωση συμμετοχής
μπορεί να γίνει είτε εργάσιμες ώρες και ημέρες στο ΚΕΠ Λεωνιδίου (Πληροφορίες Χριστοδούλου Ιωάννης Τηλ. 2757360215) είτε ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την συνημμένη φόρμα.
Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν στο παραχωρηθέν από τον Δήμο Νότιας Κυνουρίας, Αρχοντικό Τσούχλου στο οποίο πλέον στεγάζεται και το Αρχείο της Τσακωνιάς. Όποιος επιθυμεί να παρακολουθήσει τα μαθήματα σε άλλο χωριό, παρακαλούμε όπως το δηλώσει στην αίτηση συμμετοχής, οπότε να διερευνηθεί η δυνατότητα συνεργασίας με τοπικούς φορείς για την πραγματοποίησή τους.
Για την επιλογή θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας αν και θα γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια να καλυφθούν όλες οι αιτήσεις. Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν αμέσως μετά τις γιορτές και οι επιλεγέντες θα ενημερωθούν τηλεφωνικώς.
Για την αίτηση δείτε στον σύνδεσμο:

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στο τέλος της εβδομάδας οι βάσεις των Σχολών (2016)

Καθώς πλησιάζει η ημέρα που θα γνωστοποιηθούν οι βάσεις των ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας, κορυφώνεται η αγωνία για όσους πήραν μέρος στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, καθώς επίσης και για τις οικογένειές τους. Τα αποτελέσματα

Λιγότερο μάθημα, περισσότερο διάβασμα

Η φετινή χρονιά περισσότερο από κάθε άλλη θα θυμίζει εξεταστικό... μαραθώνιο. Με τις διδακτικές ώρες πολύ μειωμένες ,

Πανελλαδικές Εξετάσεις 2016: Υπολόγισε τα μόρια με ένα κλικ!

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων έχει δημιουργήσει εφαρμογή για τον υπολογισμό